ЖИТТЯ

У Нікополі 33-річний чоловік заліз в будинок та до смерті побив господаря

Поліцейські Нікополя затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонера. Ним виявився 33-річний місцевий житель, який заліз в чужий  будинок та жорстоко побив його власника – 86-річного чоловіка. 

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби Національної поліції в Дніпропетровській області.

2 серпня, о 3:30 в поліцію надійшло повідомлення від сина потерпілого. Він розповів: прийшов до батька та знайшов його мертвим, зі зв’язаними руками та ногами.

Поліцейські прибули на місце злочину та зібрали речові докази. Обставини умисного вбивства встановили того ж дня, та затримали 33-річного чоловіка.

З’ясувалось, що 33-річний місцевий житель вночі проник в будинок та вимагав від потерпілого гроші та цінні речі. Потім зв’язав пенсіонера та побив. Від отриманих травм 86-річний чоловік помер. Нападник зібрав побутову техніку, інші речі та пішов. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

3 серпня зловмиснику вручили повідомлення про підозру за ст. 115 ч. 2 п. 6 (умисне вбивство)  Кримінального кодексу України  та ст. 187 ч. 4 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення із конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Триває слідство.

Раніше ми повідомили про те ,що СБУ затримала агента фсб, який коригував ракетні удари по аеродромах Дніпропетровщини. Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас