ЖИТТЯ

Позитив жорстко звернувся до росіян в новій пісні згадавши Енергодар

Український виконавець Олексій Завгородній представив нову композицію. Співак жорстко звернувся до росіян і пояснив, яка доля на них чекає і чому.

Про це повідомляє «Медіа Центр Енергодару», передає Інформатор. Новина з’явилася у Facebook.

Колишній учасник гурту “Время и Стекло”, український виконавець Олексій Завгородній (більш відомий під сценічним псевдонімом POSITIFF) випустив нову пісню “Ничего личного” та кліп до неї. Трек написаний російською мовою, оскільки саме громадянам країни-терориста артист хотів донести, що насправді українці думають про їхній “русский мир”.

“Немає ніякого миру – росіяни принесли руйнування й біль на мою землю. Вони розпалюють полум’я світової війни. Тому більше не буде російських назв вулиць в українських містах та селах, не буде романів, віршів та пісень. Разом із тисячами наших дітей, матерів, батьків — вони спалені в полум’ї від російських бомб і раке”, – зазначив POSITIFF.

Звертаючись до росіян, виконавець не добирав цензурних слів – він прямо вказав, що українці зараз відчувають до них та що невдовзі чекає на окупантів.

У новій  пісні артист згадав про український Енергодар, заявивши: “Наш Белгород, Курск, Брянск, Краснодар Мы забираем все в Энергодар!”

Пісня та потужне чорно-біле відео до неї вмить зібрали тисячі переглядів, вподобань та схвальних коментарів. Кліп можна переглянути за посиланням.

Раніше ми повідомили про те, що Фонд Сергія Притули передав до Нікополя рації Motorola. Відомо, що по Нікополю та району ворог випустив понад 1100 реактивних снарядів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас