ЖИТТЯ

Окупанти вдарили по Дніпропетровщині з ракетного комплексу «Точка-У»: розпочато розслідування

1 серпня 2022 року окупанти нанесли удар по околицях одного з населених пунктів Криворізького району. У ніч на 2 серпня обстріляли населенні пункти Синельниківського та Криворізького району. За даними фактами розпочате розслідування.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інформатор. Наразі здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, 1 серпня 2022 року, окупанти нанесли удар з ракетного комплексу «Точка-У» по околицях одного з населених пунктів Криворізького району. Було пошкоджено залізничну інфраструктуру.

У ніч на 2 серпня 2022 року військовослужбовці країни-агресора, нехтуючи нормами міжнародного гуманітарного права, здійснили артилерійський обстріл із реактивних систем залпового вогню по населених пунктах Синельниківського та Криворізького району. Пошкоджено інфраструктуру аграрного підприємства, житловий будинок, місцевий магазин та автомобілі містян.

Варто відзначити, що будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні. Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази до Офісу Генпрокурора України.

Пошкоджено інфраструктуру аграрного підприємства

Пошкоджено інфраструктуру аграрного підприємства

Окупанти вдарили з ракетного комплексу «Точка-У»

Будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні

Будь-які військові об’єкти на цих територіях відсутні

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас