ЖИТТЯ

В Покрові 51-річний чоловік через ревнощі ледь не вбив знайомого сокирою

В Покрові 51-річний чоловік ледь не вбив свого знайомого сокирою, завдавши йому удару по голові. Зловмисника затримали правоохоронці.

Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

31 липня о 21:35 до поліції Покрова надійшло повідомлення про травмованого чоловіка. 32-річний мешканець Покрова отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді рубленої рани голови.

Стало відомо, що того дня між двома чоловіками через ревнощі виник конфлікт. Господар будинку взяв сокиру та вдарив гостя по голові. Інші гості, які стали свідками злочину, зупинили нападника, викликали швидку допомогу та поліцію.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 1 серпня чоловіку повідомили про підозру за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває.

Раніше Інформатор писав про те, що в поліцію Нікополя надійшло 25 повідомлень про руйнування після нічного обстрілу. Деталі читайте тут. Також ми повідомили про те, що Нікополь внесли до переліку територій з активними бойовими діями.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас