ЖИТТЯ

Окупанти ведуть обстріли просто зі спальних районів Енергодара

Окупанти продовжують обстрілювати із РСЗВ населенні пункти на протилежному березі водосховища. Однак вже зараз вони не приховують свої злочинні дії та розміщають техніку посеред вулиць, проводячи обстріли прямо зі спальних районів Енергодара.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення з офіційного Telegram-каналу мера Енергодара Дмитра Орлова.

Сьогодні, 25 липня, вночі в різних мікрорайонах Енергодара було чутно потужний гуркіт від переміщення важкої техніки та гучні залпи від запуску ракет. Окупанти знову обстрілювали РСЗВ населенні пункти на протилежному березі водосховища.

“І цього разу вони вже навіть не робили спроб приховати свої злочини проти людства від місцевого населення. Якщо раніше нищівну ракетну зброю розміщували переважно у передмісті, в селах та на майданчику ЗАЕС, і вже звідти вели обстріли Нікополя та Марганця, то сьогодні нелюди це робили прямо посеред вулиць, зі спальних районів Енергодара”, – написав Дмитро Орлов.

Раніше Інформатор писав про те, як пройшла ніч 25 липня у Нікополі. Звернення мера читайте тут. Подробиці від голови РВА Євгена Євтушенко — тут. Яка ситуація на Дніпропетровщині в цілому, читайте за посиланням.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас