ЖИТТЯ

Микола Лукашук розповів про ситуацію на Дніпропетровщині за останню неділю

Ворог продовжує цинічно обстрілювати мирні квартали Дніпропетровщині. Ситуація в області залишаться напруженою але контрольованою.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення прес-служби Дніпропетровської ОДА.

Голова обласної ради Микола Лукашук зазначив, що ворожі атаки забрали життя трьох мешканців Нікополя, ще десять осіб постраждали. Протягом тижня частково пошкоджено або зруйновано три десятки житлових будинків, залізничну колію. Під обстріл потрапили 3 промислові и 1 енергетичне підприємство, близько тридцяти господарчих та інших будівель, 5 легкових автівок, пошкоджено одну будівлю лікарні.

Також продовжуються атаки Криворізького району. Цього тижня внаслідок ворожих обстрілів там вигоріло близько п’ятдесяти гектар полів, пошкоджено тракторну бригаду та дві будівлі. Цієї ночі в Апостолово зруйновано три навчальні заклади, по яким випустили сім ракет С-300. Пошкоджено ще декілька житлових будинків, які знаходяться поруч.

У Покровській громаді Синельниківського району зараз немає електроенергії. Ворог поцілив у трансформатор. Комунальники працюють. Пошкоджено свиноферму, будівлю ліцею, зруйновано склади.

Голова облради також звернувся до мешканців з проханням бути обережнішими з небезпечними боєприпасами. Ні в якому разі не підходити до таких предметів, не брати їх до рук.

«З початку ведення бойових дій на території Дніпропетровської області піротехнічними підрозділами Головного управління здійснено 205 виїздів на ліквідацію сучасних боєприпасів, під час яких виявлено та знешкоджено 3824 сучасних боєприпасів. З 14 по 21 липня здійснено 30 виїздів, під час яких виявлено та знешкоджено 92 сучасних боєприпаси», – розповів Микола Лукашук.

Раніше ми повідомили про те, що на кордоні Дніпропетровщини затримали торговців зброєю та наркотиками, які маскувались під військових. Деталі тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас