ЖИТТЯ

Постраждала 15-річна дівчина з Нікополя розповіла про обстріли

У середу, 20 липня, ворог обстріляв Нікополь. Двоє людей загинули, ще дев’ятеро отримали поранення. В дім, де мешкала 15-річна Анастасія з сім’єю, влучили вороги. Дівчина отримала поранення дрібними осколками, після чого її доставили в одну з лікарень Дніпра.

Про це розповідає Інформатор з посилання на Інформатор Дніпро.

Коли почався обстріл — дівчина знаходилась у кімнаті. Перші вибухи були неподалік, зразу після них дім охопила вибухова хвиля. Коли вдарило по їх домівці — то все було в пилу, усі двері та вікна повибивало, дихати було складно.

«Все було в пилу, я шукала повітря. Усі стіни вивалились, половина будинку була зруйнована, даху вже не було. Ми вп’ятьох вибігли через вибиті двері та стіни. Я вибігла через отвір від вікна. Потім ми пролізли через щілину, яка утворилася від руйнування», — розповіла дівчинка.

Більше за всіх з сім’ї постраждала саме Настя. В неї у голові застрягло скло та частини від меблів, які відлітали після вибуху.

«Усі були у крові та пилу. У будинку розірвалась газова труба, на щастя нічого не вибухнуло. Будинки, що були поряд, горіли. Після того, як ми вибрались, сусіди одразу почали допомагати та заспокоювати мне, тому що у мене буда істерика», — поділилася Настя.

Разом з онукою у лікарні Дніпра знаходиться її бабуся, Тетяна. Вона після смерті свого чоловіка вже декілька років живе у Дніпрі. Але вона також розповіла, що дізналась від сусідів.

«Сусіди розказали, що ракетою вбило сім’ю, папу та маму, а хлопчику відірвало ноги. Та ще пару людей знайшли під завалами», — розповіла бабуся дівчинки.

Також лікар дівчинки надав коментар про її стан на цей час.

«Дівчинку доставили 20 липня о п’ятій ранку у середньому ступені тяжкості. Витягнули осколки з голови. На щастя, вони застрягли у м’яких тканинах, життю не загрожували. Наразі дівчина лікується. З нею працює психолог. Прогноз сприятливий», – сказав лікар дівчинки.

Наразі в лікарнях Дніпропетровської області залишаються 6 постраждалих від ворожих обстрілів Нікополя. Серед них троє дітей. Стан поранених середньої тяжкості, загрози життю немає.

Постраждала знаходиться у лікарні Дніпра

Постраждала знаходиться у лікарні Дніпра

У Дніпропетровській області 6-річного хлопчика знайшли мертвим. Що кажуть мешканці Нікополя з постраждалих від обстрілів районів – у нашому матеріалі.

Cергій Савчук

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас