ЖИТТЯ

На окуповану Запорізьку АЕС приїхав російський радник

На захоплену Запорізьку АЕС приїхав російський радник. Таким чином російські загарбники намагаються посилити тиск на українських атомників, щоб змусити їх працювати на державу-агресора. 

Про це Інформатор дізнався з офіційного Telegram-каналу «Енергоатома».

На тимчасово окупованій Запорізькій АЕС минулого тижня відбулася нарада, ініційована ренатом карчаа, який на росії є «радником з будь-яких питань». Нині ж ця людина представляє “росатом” і, очевидно, намагається донести чергову російську брехню, бо жодного стосунку до атомної енергетики він не має.

“Взагалі, нешановний карчаа – виходець із керівних кіл захопленої росією Абхазії. Так що основне його «вміння» – нести розруху та відчай у тимчасово окуповані державою-терористом регіони. Ну і ще – нести російську пропаганду, яка немає нічого спільного із реальністю.

До слова, колись карчаа на своєму авто збив підлітка, але справі так і не дали ходу. І тепер цей “спеціаліст” приїжджає на українську ЗАЕС та проводить там зібрання, не маючи на те абсолютно ніяких ані підстав, ані повноважень”, – написав у соціальній мережі мер Энергодару Дмитро Орлов.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі викрали начальника служби охорони навколишнього середовища ЗАЕС. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас