ЖИТТЯ

Жителів Нікополя просять повідомити Службу порятунку про місця “прильотів” та не чіпати небезпечні предмети

Рятувальники Нікополя звертаються до містян та просять їх сповістити про місця “прильотів”.  Людей закликають не чіпати невідомі предмети та одразу телефонувати до “101”. 

Про це Інформатору стало відомо від рятувальників. Інформацію надіслала Вікторія Зайцева співробітник Нікопольського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Нікопольське районне управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області звертається до вас з проханням, якщо вам відомо де саме були «прильоти» від російського агресора в ніч з 17 на 18 липня 2022 року, куди потрапили, що пошкоджено, також якщо ви володієте інформацією де лежить нерозірваний снаряд ОБОВ’ЯЗКОВО ПОВІДОМТЕ ДО СЛУЖБИ ПОРЯТУНКУ ЗА НОМЕРОМ «101»!

Рятувальники закликають усіх громадян, у разі виявлення вибухонебезпечного предмета або невідомого предмета, що може виявитись вибухонебезпечним – не підходьте та не чіпайте його. Одразу дзвоніть на лінію “101” або “102” та повідомте про знахідку.

Також, просимо врахувати вищезазначене на майбутнє та усю інформацію по «прильотам» повідомляти до Служби порятунку за номером «101». Громадяни, дбайте про власну безпеку, безпеку рідних та бережіть себе, йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про наслідки обстрілу Нікополя. Звернення мера – тут. Подробиці обстрілу від рятувальників – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас