ЖИТТЯ

В Енергодарі окупанти продовжують влаштовувати провокації

В Енергодарі окупанти влаштували чергову провокацію. Ворог намагається нав’язати місцевим мешканцям думку про те, що вони активно борються з “партизанами”, вилучають арсенали зброї, викривають замахи та запобігають терактам.

Про це Інформатору стало відомо з офіційного Telegram-каналу мера Енергодара Дмитра Орлова.

Сьогодні, 17 липня, російські загарбники знайшли біля зупинки громадського транспорту саморобний вибуховий пристрій. Після цього по всім російським ЗМІ розповсюджують інформацію про те, що саме партизани планували влаштувати в Енергодарі теракт проти працівників станції, які чекали на зупинці автобус.

“Енергодар – місце освічених людей. Ваша дешева пропаганда лише смішить всіх адекватних жителів, які розуміють, що терористи – це ви!” – написав мер.

Ви запитаєте: навіщо це потрібно росіянам? За словами Дмитра Орлова, є кілька на то причин.

“По-перше, це необхідність доповідати своїм командирам про свою бурхливу діяльність. По-друге, таким чином окупанти хочуть виправдати весь той терор, який чинять в місті. Ніби то всі їх викрадення та катування жителів – це боротьба з підпіллям. І знову ж таки, вони помиляються в оцінці критичного мислення місцевого населення. По-третє – оркам вигідно створити образ «партизан», на яких можна списувати всі свої прорахунки”, – додав Орлов.

Також мер Енергодара закликав всіх мешканців користуватися тільки перевіреними джерелами інформації, вмикати критичне мислення та не довіряти російським загарбникам.

Раніше Інформатор писав про те, що під Енергодаром врятували цуценят, яких поранило під час ворожого обстрілу. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас