ЖИТТЯ

“Якщо чуєте сирену, будь ласка, не ігноруйте її” – Олександр Саюк

16 липня, субота закінчується. Ситуація у Нікополі стабільна, дякуючи нашим військовим в межах доріг біля Нікополя та Нікопольського району російських військ немає.

Про це Інформатору стало відомо із повідомлення оперативного Telegram-каналу Нікополя.

Весь день в Нікополі займалися  усуненням наслідків обстрілу, який відбувся сьогодні о 4 ранку. Три людини постраждали і двое – загинули.

“Дякую нікопольським рятувальникам, працівникам поліції, комунальних підприємств, заводу феросплавів, будівельній бригаді волонтерів, яку зібрав Дмитро Осика та просто небайдужим мешканцям міста, які приходили на місце пригоди й пропонували допомогу постраждалим. Всі сьогодні працювали як один, велика вам подяка! Ми зробили дуже багато, завтра продовжимо”, – подякував мер.

На зараз ситуація у Нікополі стабільна. Дякуючи нашим військовим в межах доріг біля Нікополя та району російських військ немає.

“Ми повинні розуміти, що йде війна і може бути все, тому ще раз підкреслюю, кожен робить вибір де він буде і з ким він буде. Якщо чуєте сирену, будь ласка, не ігноруйте її. Бажаю не дивлячись ні на що доброго вечора і спокійної ночі”, – повідомив Олександр Саюк.

Раніше ми повідомили про те, куди телефонувати у Нікополі, якщо вам потрібна допомога. Номера телефонів шукайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас