ЖИТТЯ

Окупанти стягують на Запорізьку АЕС нову техніку та гатять по Нікополю

Окупанти стягують на Запорізьку АЕС нову техніку і гатять по Нікополю. Ситуація на Запорізькій АЄС залишається дуже напруженою. Безпосередньо на станції, як і раніше, перебувають до 500 окупантів, які фізично контролюють її периметр.

Про це голова НАЕК «Енергоатом» Петро Котін розповів під час інформаційного телемарафону, передає Інформатор.

На станцію окупанти завозять нову техніку, у тому числі ракетні комплекси, з яких вже є обстріли іншого боку Дніпра – території Нікополя.

“Три дні тому було пошкоджено лінію зв’язку між Запорізькою ТЕС та Нікополем. Робота її поновлена завдяки зусиллям «Укренерго», але раніше такого не було, а зараз вони (окупанти – ред.) таке практикують», – повідомив Котін. Також на станції розміщена інша важка техніка загарбників: танки, броньовані, машини піхоти, вантажівки зі зброєю і вибухівкою.

Нагадаємо, під Нікополем знайдені уламки від «Градів» та фосфорних боєприпасів. Про деталі ворожого обстрілу Дніпропетровщини розповіли рятувальники.

Начальник Нікопольської РВА розповів, як окупанти збирають інформацію для корегування артилерії. Під Енергодаром врятували цуценят, яких поранило під час ворожого обстрілу.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас