Прес-релізи

Де замовити найкращі чохли для Apple iPhone XR та ще й за власним дизайном

Популярність смартфонів всесвітньо відомого гіганта Apple зростає кожного дня. Попри чималу вартість, попит на гаджети бренду та аксесуари лише зростає. Ми пропонуємо чехлы на Apple Iphone XR на будь-який смак або ви можете створити власний дизайн онлайн і безплатно.

Чому вам необхідно замовити чохол на iPhone XR

Щодня ваш мобільний телефон зазнає негативних впливів: пил, вологість, прямі сонячні промені можуть негативно позначатися на роботі та зовнішньому вигляді пристрою. І якщо потертості — це проблема естетики, то існує друга, більш глобальна проблема.

За підсумками ремонт смартфона забере багато часу, сил та коштів. Саме тому ми пропонуємо захистити свій телефон та купити чохли для Apple IPhone XR з доставленням по Україні.

Види чохлів

Бампер. Захищає бокові частини смартфона. При використанні бампера не втрачається вигляд пристрою;

Накладка. При використанні чохла-накладки можна змінювати колір пристрою або вибрати напівпрозорий варіант з яскравим принтом.

Чохли з практичних, надійних та безпечних матеріалів:

Силікон та пластик – захищають смартфон від ударів, мають величезну кольорову палітр, надійністю, простотою у догляді та недорогою вартістю;

3D пластик глянець та матовийчехлы для телефонов із щільного термостійкого пластику з гладкою глянцевою та приємною на дотик матовою поверхнею. Всі кнопки та гнізда телефону залишаються відкритими для зручного доступу до них.

2D пластик — чохол із легкого пластику, всі кнопки та роз’єми телефону залишаються відкритими. Величезною перевагою є мала товщина чохла, яка практично не відчувається у повсякденному використанні.

Як створити чохли для iPhone XR зі своїми фото або з будь-яким іншим дизайном:

Ви можете зробити неповторний макет чохла для телефонів за допомогою зручного онлайн-конструктора. За для цього завантажте зображення, виберіть фільтри та матеріал чохла. Все це займе трохи більше однієї хвилини!

Де замовити чохли для Apple iPhone XR за доступною ціною

Ми дуже уважно ставимося до вибору постачальників товару. Підбери для свого телефону найкращий чохол з нашої величезної колекції.

Ми пропонуємо замовити оригінальні та стильні чохли на Apple iPhone XR з доставкою по Києву та Україні. Всі замовлення обробляються вчасно та дійдуть до вас в найкоротший термін.

Партнерський матеріал 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас