ЖИТТЯ

У Нікополі затримали нелегальну мігрантку з Франції

До Нікопольського відділу міграційної служби доставили іноземку. Тривалий час французька пані проживала без належних документів та вже через певний час її статус перейшов до категорії нелегального мігранта.

Жінка не розуміла українську мову та вимагала зустрічі з послом. Про це Інформатор дізнався з повідомлення на сайті Міграційної служби Дніпропетровської області.

В процесі перевірки було встановлено, що іноземка є підданою Французької Республіки. Прибула до України минулого року на запрошення знайомого, дружні відносини з яким зав’язалися через інтернет.

Тривалий час французька пані проживала без належних дозвільних документів та вже через певний час її статус перейшов до категорії нелегального мігранта. Працівниками міграційної служби жінці доведені норми та порядок перебування іноземців та осіб без громадянства на території України. За порушення ч.1 ст.203 КУпАП на неї складено адміністративний протокол.

Раніше Інформатор писав про те, що за добу поліція Дніпропетровщини перевірила більше 100 осіб на причетність до диверсійно-розвідувальних груп. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас