ВЛАДА

“Російські війська двічі за ніч обстріляли Нікопольський район”, – Валентин Резніченко

Російські війська двічі за ніч обстріляли з РСЗВ Нікопольський район. Окрім самого Нікополя під удар потрапили ще дві громади – Червоногригорівська та Мирівська.

Про це в  Telegram – каналі повідомив голова Дніпропетровської  ОВА Валентин Резніченко та голова ДОР Микола Лукашук , передає Інформатор.

Ввечері ворог вдарив з РСЗВ, через що у передмісті Нікополя сталося займання сухої трави. Також в одному з медзакладів району вибуховою хвилею пошкоджено вікна. На щастя, ані пацієнти, ані працівники не постраждали.

Наслідки атаки

У Червоногригорівській громаді зачепило лінію електропередач – частково без світла сама Червоногригорівка та два села – це приблизно 6000 абонентів. Зараз на місці працюють аварійні бригади електриків.

У Мирівській – пошкоджений заклад соціальної інфраструктури. Попередньо, під час обстрілів люди не постраждали.

Окупанти вели вогонь по населеним пунктам. Ворог хотів коригувати свої дії за допомогою безпілотників. Нагадаємо, після опівночі наші військові збили дві ворожі пташки у Нікопольському районі.

В інших районах Дніпропетровщини ніч минула тихо. Завдяки Збройним силам України станом на цю хвилину ситуація контрольована.

Подробиці вчорашнього обстрілу Нікопольщини дізнайтесь тут. Через реальну загрозу обстрілів Нікополя та району у місті водять нові заборони.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас