ВЛАДА

“Коли працює артилерія сирени відразу може не бути”, – ранкове звернення мера Нікополя

13 липня, середа. По подіям вчорашнього вечора, на щастя, у Нікополі обійшлося без руйнувань та постраждалих. Був короткий “приліт” артилерії на околицю міста.

Про це Інформатору  стало відомо із повідомлення оперативного Telegram-каналу Нікополя.

На місці пригоди працюють всі необхідні служби. Якщо ви бачите підозрілі предмети, будь ласка, не чіпайте їх, а викликайте надзвичайників чи телефонуйте до  кол-центру: 0800-504-105, (056) 669-60-61 та (056) 669-60-64.

Олександр Саюк ще раз нагадав містянам, коли працює артилерія на коротку відстань сирени відразу може не бути. Її ввімкнуть пізніше, щоб ми розуміли, існує небезпека і можливі ще прильоти.

Завдяки військовим вчора на нашій території також був збитий безпілотник. Наші захисники працюють. В межах доріг біля Нікополя та району російських військ немає. Ситуація під контролем ЗСУ, каже мер.

На жаль, сьогодні о 14:00 в храмі св. прав. Петра Калнишевського прощатимуться з нашим земляком Шаповаловим Вадимом Миколайовичем. Слава нашим Героям і велика їм подяка.

“В місті Нікополі працює вся інфраструктура, комунальні підприємства. Кожен для себе вирішує, де він буде. Особливо це стосується жінок. Ще раз кажу, йде війна, все може бути. Ми разом, ми переможемо! Все буде Україна!”,  – наголосив мер.

Російські війська двічі за ніч обстріляли Нікопольський район. Через реальну загрозу обстрілів Нікополя та району у місті водять нові заборони.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас