НОВИНИ

Біля Нікополя впіймали корегувальника вогню окупантів

У Нікопольському районі викрили корегувальника вогню окупантів. Чоловік передавав дані про об’єкти критичної інфраструктури.

Про це повідома прес-служба Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

За процесуальним керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю Запорізької області за фактом державної зради в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, у період з лютого по червень 2022 року, чоловік, за обіцяну грошову винагороду систематично передавав представникам рф через Viber та Telegram інформацію стосовно розташування об’єктів критичної інфраструктури, військових об’єктів, особового складу та позицій ЗСУ, переміщення військової техніки на території  Запоріжжя та Дніпропетровської області. Також надавав інформацію стосовно результатів вже здійснених обстрілів таких об’єктів.

Біля Нікополя впіймали корегувальника вогню окупантів

Біля Нікополя впіймали корегувальника вогню окупантів

Отримана від підозрюваного інформація використовувалась державою-окупантом під час військової агресії проти України для планування первинних та повторних ракетних обстрілів.

Чоловіка викрили у Нікопольському районі. Під час огляду у нього виявлено та вилучено мобільний телефон, де є відповідні докази.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим відділом СБУ у Дніпропетровській області.

УЗ подовжує маршрут потяга «Запоріжжя — Львів» до Ужгорода. Подробиці – тут.

Олена Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас