ЖИТТЯ

У Нікополі на закинутому будівництві чоловік впав в яму

5 липня, в Нікополі, до Служби спасіння «101» звернулася занепокоєна жінка. Проходячи повз незавершеного будівництва на вулиці Першотравневій, вона почула крик про допомогу, що лунав з ями. Наблизившись до обриву, жінка внизу побачила людину.

За викликом негайно було направлено відділення 28-ої державної пожежно-рятувальної частини 7-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області. Про це повідомляє Інформатор.

На місці події рятувальники знайшли у ямі, глибиною 2,5 метри, чоловіка. Він був при тямі, проте дістав травм під час падіння.

За допомогою ніш, потерпілого, 1948 року народження, перенесли до карети екстреної медичної допомоги для подальшої госпіталізації. Допомогу надали  7 рятувальників.

У Нікополі на закинутому будівництві чоловік впав в яму

У Нікополі на закинутому будівництві чоловік впав в яму

Рятувальники знайшли у ямі, глибиною 2,5 метри, чоловіка

Рятувальники знайшли у ямі, глибиною 2,5 метри, чоловіка

Раніше ми писали про те, що АЗС Дніпропетровської області оштрафували на понад 750 тисяч гривень. Також про те, що через обстріли окупантів на Дніпропетровщині знищені 90 га майбутнього врожаю. Подробиці читайте тут. Ворог обстріляв зі ствольної артилерії село Шестерня Криворізького району.

Олена Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас