ЖИТТЯ

В Енергодарі після катувань помер водолаз ЗАЕС

Вчора, 3 липня, пішов з життя водолаз гідроцеху Запорізької АЕС Андрій Гончарук. Після його відмови співпрацювати с російськими окупантами, чоловіку нанесли чисельні тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення з офіційного Telegram-каналу мера Енергодара Дмитра Орлова.

Енергодар під окупацією нелюдей зазнає страшних і незворотних втрат. Вчора, 3 липня, помер водолаз гідроцеху Запорізької АЕС – Андрій Гончарук.

Кілька днів тому працівника атомної електростанції, досвідченого і професійного водолаза вкрай жорстоко побили окупанти. Від чоловіка вимагали пірнати в бризгальний басейн ЗАЕС, і після його відмови терористи нанесли йому чисельні тілесні ушкодження.

В стані коми Андрія Гончарука було доставлено до лікарні, але травми виявилися несумісними з життям. Чоловік помер, так і не прийшовши до свідомості.

“Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким загиблого. Ми ніколи не забудемо і не пробачимо злочини, які коять окупанти та їх спільники-колаборанти в Енергодарі, на нашій українській землі!” – написал Дмитро Орлов.

Інформатор висловлює співчуття рідним та близьким загиблого.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі окупанти хочуть провести свято до Дня сім’ї, яке відбудеться 8 липня. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас