ЖИТТЯ

Під Енергодаром окупанти імітують зіткнення з підрозділами ЗСУ для уникнення реальних боїв

Під Енергодаром окупанти імітують зіткнення з підрозділами ЗСУ для уникнення реальних боїв. За такі фейкові бої окупанти отримують не тільки додатковий боєкомплект, а й грошову винагороду за участь у веденні бойових дій.

Про це Інформатор дізнався із повідомлення на сайті Медіа-Центру Енергодару.

Російські загарбники рапортують про успіхи, аби їх не відправили на лінію фронту. За інформацією української розвідки, окупанти, які розмістилися поблизу Енергодара, вигадали оригінальний спосіб, як стати «героями» так званої «спецоперації» та не загинути в Україні.

Розташувавшись на території затишного санаторію, рашисти щовечора імітують бойові зіткнення з підрозділами Збройних Сил України. Під час таких вогневих зіткнень вказаний підрозділ росіян «знищує» ДРГ українців, їх плавзасоби та БПЛА. Про це вони гордо рапортують у своїх донесеннях вищому командуванню.

Така поведінка окупантів пояснюється тим, що у разі ведення ними такої «героїчної» оборони своїх позицій різко зменшуються шанси використання їх підрозділу на лінії бойового зіткнення, де на них чекає справжній вогневий контакт з підрозділами ЗСУ та «героїчна» смерть. За такі фейкові бої окупанти отримують не тільки додатковий боєкомплект, а й грошову винагороду за участь у веденні бойових дій.

Раніше ми повідомили: в Енергодарі після катувань помер водолаз ЗАЕС.  У Дніпропетровській області зміниться розклад кількох електричок.. Подробиці тут.

Олена Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас