ЖИТТЯ

В Енергодарі окупанти збираються “відновлювати” на посади звільнених працівників ЗАЕС

В Енергодарі окупанти запустили інформацію, що нібито відновлюватимуть на посадах Запорізької атомної станції звільнених співробітників, які брали участь у заходах загарбників. Умовою відновлення на робочу посаду є заявка на громадянство росії.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення Telegram-каналу “Енергодар”.

Такі вигадки окупанти розповсюджують серед усіх атомників станції, сподіваючись хоч якось «заохотити» працівників. Вони заявляють, що у разі звільнення, самі ж колаборанти і окупанти так само всіх поновлять і платитимуть заробітну плату з міського бюджету тимчасово окупованого міста.

Заробітну плату усім українським атомникам виплачує ДП «НАЕК «Енергоатом», і ні росіяни, ні колаборанти відношення до цього не мають. Тож окупанти як завжди цинічно брешуть, щоб зробити чергову картинку для своїх пропагандистських відео.

Нагадаємо, що шістьох співробітників ЗАЕС були звільнені за участь в окупантській акції «Безсмертний полк». Відповідні накази підписав голова «Енергоатому» Петро Котін.

Раніше ми повідомили про те, що на території Запорізької АЕС знаходиться близько 50 одиниць важкої техніки окупантів. Детальніше читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас