ЖИТТЯ

ЗСУ отримають німецький безпілотник Vector Air Platform за підтримки компанії “Інтерпайп” та фонду “ТАПС-Україна”

Артилерійські підрозділи Збройних сил України отримають німецький безпілотний комплекс Vector Air Platform завдяки підтримці компанії “Інтерпайп” Віктора Пінчука та благодійного фонду “ТАПС-Україна”.

“Настає літо, прилітають птахи. Ну що, тепер літаємо, допоможемо нашим артилеристам. Vector Air Platform прилетіли завдяки підтримці компанії “Інтерпайп” Віктора Пінчука та благодійного фонду “ТАПС-Україна”, – написав керівник Центру територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан.

Тим часом на сторінці 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” у Facebook повідомляється про значну підтримку з боку українських благодійників – фонд Пінчука придбав для бригади український безпілотний авіаційний комплекс розвідки та коригування вогню артилерії “Фурія”, дрони, зокрема з тепловізійними камерами, тепловізори. Сучасна амуніція допомагатиме розвідникам бригади на передовій. 

“Благодійний фонд Віктора Пінчука забезпечив холодноярівців засобами технічної розвідки і організовує навчання військових. Адже саме завдяки перевагам у технічному оснащенні війську вдається зберігати життя та здоров’я своїх військовослужбовців, і при цьому відтісняти російську армію, що значно переважає чисельністю”, – розповідають у бригаді.

Компанія Інтерпайп разом із Фондами Віктора та Олени Пінчук системно допомагає захисникам України протягом трьох місяців. В першу чергу – підтримуючи підрозділи Дніпропетровської області, які захищають Україну на передовій і до яких мобілізовані працівники компанії. 

Партнерський матеріал 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас