ЖИТТЯ

Компанія ІНТЕРПАЙП разом із профспілками підтримує захисників Дніпропетровщини

Майже три місяці компанія ІНТЕРПАЙП та створений нею фонд «Відродження регіону» допомагають захисникам України, лікарням і вимушено переміщеним особам. На допомогу спрямували понад 10,8 мільйонів. Кошти надходять від ІНТЕРПАЙП, профспілок підприємств компанії та небайдужих співробітників. В першу чергу допомагають підрозділам із Дніпропетровської області, що боронять країну на передовій.

Днями один із заводів компанії передав генератор, ємності для води та вантажівку лісу-кругляку. Про таку допомогу попросив Олексій – співробітник компанії, мобілізований до лав ЗСУ на початку березні. У мирному житті він працював слюсарем вищого розряду, а зараз захищає країну в Донецькій області.

“Отримуємо те, що необхідно нам для укріплення позицій. Будемо робити капоніри, бліндажі, укріплювати окопи. Все для того, щоб захистити країну”, – розповідає Олексій.

Підтримують і тероборонівців. Так, до нікопольського батальйону передали ноутбуки, бензинові генератори, планшети, акумулятори для дронів, мережевий кабель та інші необхідні матеріали.

“Вдячні за допомогу з генераторами. Це зарядка мобільних телефонів, акумуляторів та інших пристроїв – всього, що необхідно нам для виконання завдань в умовах, де немає електрифікації”, – кажуть тероборонівці, що отримали допомогу.

Компанія допомагає разом із профспілками підприємств – об’єднали всі можливі зусилля заради перемоги.

“Наші працівники, члени профспілки беруть участь у поточних подіях, несуть службу в рядах Збройних сил та тероборони. Тому трудовий колектив прийняв рішення в міру сил надавати всебічну допомогу і підтримку. Нехай хлопці будуть живі і здорові, а з іншим – ми впораємося!”, – підкреслює голова профспілкового комітету ІНТЕРПАЙП НІКО ТЬЮБ Анатолій Доброродній.

Що необхідно військовим в ІНТЕРПАЙП знають з перших вуст, адже в лавах ЗСУ зараз служить понад 780 працівників компанії. Всього на підтримку військових Дніпропетровщини, медиків і вимушених переселенців компанія ІНТЕРПАЙП, профспілки і благодійний фонд “Відродження регіону” спрямували вже понад 10,8 мільйонів гривень. 

Партнерський матеріал

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас