ЖИТТЯ

Машини на варті чистоти: у Дніпрі збираються придбати 12 одиниць спецтехніки

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації оголосив закупівлю сучасної спецтехніки для санітарного очищення та благоустрою населених пунктів. 

Згідно з даними в системі Прозоро, очікувана вартість складає 100 мільйонів гривень. На цю суму планується придбати 12 комбінованих дорожніх машин зі змінним обладнанням.

Комбінована дорожня машина (КДМ) – це автомобіль для очищення доріг.

Якщо в ньому є змінне обладнання, то таку спецтехніку можна використовувати у різні пори року. Наприклад, взимку встановлюється з`ємний снігоочисний поворотний відвал та піскосолерозкидач. А влітку – змінне поливомийне обладнання або дорожній пилосос. Таким чином машина стає універсальним прибиральником та незамінним помічником, щоб вулиці міст були чисті.

Строк постачання обладнання складає 10 днів з моменту отримання письмової заявки від замовника, але не пізніше 31 грудня 2021 року.

Отже, вже цього року автомобільний парк спецтехніки Дніпра поповниться новими машинами, які допоможуть в благоустрої населених пунктів.

Сподіваємося, що це пришвидшить розгрібання снігових заметів, зменшить кількість дорожнього пилу та підвищить загальну розвиненість інфраструктури Дніпровщини.

Партнерський матеріал

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас