ЖИТТЯ

В Покрове 25-летний мужчина выращивал коноплю на огороде

В Покрове 25-летний мужчина выращивал на огороде больше 21 куста конопли. Все кусты он бережно высадил рядами, ухаживал за ними, регулярно поливал.

Об этом Информатор сообщает со ссылкой на Никопольский отдел полиции. 13 июня в полицию сообщили о том, что на территории частного домовладения выращивают наркосодержащие растения конопли. Правоохранители изъяли образцы растений и направили их на экспертизу.

По данному факту начато уголовное производство по ч. 1 ст. 310 Уголовного кодекса Украины (посев или выращивание снотворного мака или конопли). Сейчас мужчину проверяют на причастность к распространению наркотических веществ. Продолжается досудебное расследование.

Ранее мы рассказывали о том, что в Никополе вода уволокла номерные знаки автомобилей. Подробнее читайте здесь.

#ПокровськеВППід час профілактичного відпрацювання міста Покров правоохоронці виявили посів конопель Бiльше двадцяти кущів конопель виявили на присадибній ділянці 25-річного чоловіка.13 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що на території приватного домоволодіння вирощують нарковмісні рослини коноплі. Виїхавши за вказаною адресою правоохоронці виявили 21 кущ конопель, які дбайливо вирощував 25-річний господар на городі. Всі кущі були политі, доглянуті, висаджені рядочками. Зразки рослин вилучили та направили на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Наразі чоловік перевіряються на причетність до розповсюдження наркотичних речовин. Триває досудове розслідування. Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Нікопольського ВП

Gepostet von Нікопольський відділ поліції ГУНП в Дніпропетровській області am Sonntag, 14. Juni 2020

Мария Дымченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас