ЖИТТЯ

Від важкого поранення на фронті загинув десантник з Нікопольського району

16 червня загинув козак Війська Запорозького Низового Костянтин Малява. Серце захисника зупинилося під час виконання бойового завдання на Авдіївському напрямку. Костянтин отримав тяжке поранення і врятувати його не вдалося.

Трагічну звістку повідомили на сторінці нікопольської школи №12, випускником якої був Костянтин, – передає Інформатор.

Костянтин Малява в 2013 році був активним учасником Революції Гідності на Майдані. Далі в АТО захищав Україну. З початку повномасштабного вторгнення, знову повернувся в частину. Костянтин неодноразово отримував поранення та контузії на полі бою. Після останнього поранення деякий час працював інструктором в військовому учбовому центрі в Житомирі. Проте надовго там не залишився і добровільно повернувся в зону бойових дій, в свою роту.

Костянтин служив десантником-розвідником 25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. У нього залишилося двоє дітей.

“Костя з юнацтва виховувався у Нікопольському козацькому середовищі. Він неодноразово був гостем та суддею спортивних змагань, гри “Джура”, добрий, завжди веселий. Костя дуже любив життя, родину, волю, музику і Україну”, – згадують учителі 12-ої школи.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що через 2 місяці після мобілізації на війні загинув штурмовик з Нікополя. Також ми писали, що під час ворожого обстрілу Нікополя загинув водій “швидкої”.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас