Реклама

Cosmobet — новий учасник грального ринку України

Cosmobet — новий ліцензійний оператор гемблінг індустрії України. Компанію започаткувала українська команда за європейськими стандартами бізнесу.

Ліцензію на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор Cosmobet отримав 26 березня 2024 року. Своїм клієнтам пропонують найкращі умови реєстрації, унікальні welcome бонуси (300 000) та фріспіни (750). Асортимент розваг на будь-який смак: live ігри, турніри, слоти, швидкі ігри та інші розваги. Серед ігрових провайдерів Cosmobet представляє лідерів ринку: Pragmatic Play, Amusnet, Endorphina, Evolution, Playson, 3oaks, Yggdrasil, BGaming. Згодом Cosmobet залучить й світових лідерів індустрії.

Cosmobet має на меті стати потужним гравцем ринку та, як наголошує бенефіціар компанії, в операційній діяльності Cosmobet керується принципами прозорого ведення бізнесу, відповідальної гри та клієнтоорієнтованості:

“Наша мета — створити якісний продукт сфери розваг за провідними європейськими стандартами ведення бізнесу: клієнтоорієнтованість, безпека даних, принципи відповідальної гри. Це — головні пріоритети ведення бізнесу для нашої компанії. Cosmobet стартує з амбітними цілями. Звичайно, ринок конкурентний. Однак ми віримо, що здатні зайняти своє місце у важливій економіці галузі та здобути прихильність споживачів завдяки якісному та високотехнологічному продукту для користувачів”, — бенефіціар Cosmobet Михайло Зборовський.

Рекламний матеріал

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас