Прес-релізи

Які Apple Watch обрати у 2024 році

Епл щорічно оновлює лінійку розумних годинників. Ювілейне десяте покоління вже не за горами. Якщо не «горить», можна відкласти обновку якраз до осінньої презентації. Чи стануть метаморфози Епл Вотчів революційними — наразі невідомо. Натомість характеристики моделей, представлених раніше, давно розкриті. Відповідно, купівля обходиться без сюрпризів. 

Обрати є з чого. В продажу — три актуальних версії Apple Watch 2023. Кожна — по-своєму приваблива. Вибрати одну — не так вже й просто. Впоратися з завданням допоможе порівняння за п’ятьма критеріями.

Ціна

Apple Watch SE — компромісне рішення. Це спеціальне видання для тих, хто хоче заощадити. Виробник наголошує на привабливій вартості та запевняє, що здешевити модель вдалося без жодної шкоди якості.

Series 9 — золота середина. Та сама база, яка вражає стабільністю. Коштує кожної витраченої гривні.

Ultra 2 — надвисока потужність, котра влітає в копієчку. Переплата цілком виправдана, адже у «екстремального» годинника все на своєму місці.

Розміри

На три моделі — аж п’ять розмірів:

  1. Ультра представлені лише у великому форматі. Ширина корпусу — 49 міліметрів.
  2. Спешл Едішн — найкомпактніші. «Молодша» конфігурація — всього 40 мм. «Старша» — 44 мм.
  3. Дев’яті Епл Вотчі — знову посередині. Для вузького зап’ястя — 41 міліметр. Для середнього або широкого — 45 мм.

Характеристики екрана

Зі спільного — висока чіткість, адаптивна яскравість, щільне розташування пікселів, велика площа для інформативних циферблатів. Відмінності полягають не лише в розмірах, а й в підтримуваних технологіях та особливостях конструкції:

  • У великих і найпотужніших Apple Watch екран додатково захищений металевим «бортиком», який височить над сапфіровим склом.
  • У SE запас яскравості не перевищує 1000 ніт навіть за умови використання просто неба, під прямими сонячними променями.
  • Технологія Always On підтримується лише на дорожчих годинниках, а для бюджетної підсерії — недоступна.

Матеріали

Ультраверсію з топовим рівнем захисту роблять з легкого та довговічного титану. Він добре адаптується до різних умов експлуатації, не боїться механічних пошкоджень, зберігає привабливість після тривалих контактів з водою.

Для SE використовується перероблений алюміній, завдяки чому досягається максимальний рівень екологічності. Серед переваг цього матеріалу невелика вага, менша вартість, приємні тактильні відчуття.

«Дев’ятка» — на крок попереду, адже представлена у двох варіаціях: з алюмінію та з нержавіючої сталі. Нержавійка стійкіша до деформацій та механічних пошкоджень і трохи важча.

Можливості керування

SE з технічної думки найпростіші, тому обмежуються базовими інструментами керування. Дев’яті Вотчі підтримують жест подвійного дотику для покращення взаємодії з інтерфейсом. А в Ультра, крім цієї фішки, передбачено ще й додаткову кнопку — Action. Її можна запрограмувати на швидкі команди, перехід до вбудованих застосунків або активацію функцій безпеки.

На яких Епл Вотч зупинитися

Special Edition — поза конкуренцією, якщо потрібно заощадити. Але варто бути готовим до відсутності деяких передових опцій: електрокардіографії, вимірювання температури, оцінки овуляції.

Ultra 2 — найкращий вибір для подорожей, «дикого» відпочинку, екстремального спорту.

Series 9 гармонійно поєднує продуктивність і стиль, тому підходить для прихильників активного способу життя, але без надлишкового екстриму.

Рекламний матеріал

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас