ТРЕШ

У Нікопольському районі виявили браконьєрів

Жителі Червоногригорівської та Покровської громад незаконно виловили більш ніж 100 кг риби. Браконьєри використовували жилкові сітки та човни. “Чорні” рибалки завдали збитків більш ніж на 300 тисяч гривень.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Нікопольське районне управляння поліції.

Протягом квітня під час патрулювання прибережної зони Каховського водосховища в смт Червоногригорівка, селищ Капулівка та Олексіївка викрили чотирьох браконьєрів. Вони незаконно виловлювали білих амурів, сазанів, окунів, карасів, ляща та інші види риби.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Нагадуємо, що з 1 квітня на Дніпропетровщині діє нерестова заборона. Порушення правил рибальства карається як накладенням штрафів, так і притягненням до кримінальної відповідальності.

Просимо суворо дотримуватись встановлених норм чинного законодавства під час нересту. Адже нерест відіграє важливу роль у відтворенні природних ресурсів та підтриманні сталих запасів риби.

Вилов браконьєрів

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас